Wat is het stappenplan

Stap1 U kiest een pakket

Eénmaal u een keuze heeft gemaakt uit één van onze pakketten klikt u op aanvragen / bestellen en vult u het invulformulier zo volledig mogelijk in zodat wij een perfect beeld hebben van wat precies uw wensen zijn.

Stap2 U betaalt een voorschot

Nadat u het invulformulier heeft verzonden wordt u gevraagd om een voorschot te betalen. Vanaf het moment dat we het bedrag hebben aangekregen gaan we van start met uw project. U kan kiezen voor een bankoverschrijving of een betaling via PayPal (VISA). Dit laatste is een veilig online betalingsysteem en heeft het grote voordeel dat we de betaling direct ontvangen en de dag zelf nog van start kunnen gaan.

Stap3 Logo voorbeelden/Concepten

Afhankelijk van het pakket dat u gekozen heeft zullen we het aantal logo concepten binnen 3-5 dagen doormailen. Het resterend bedrag wordt dan vervolgens door u betaald en wij zorgen ervoor - aan de hand van de nodige revisie-rondes - dat u 100% tevreden bent van het eindresultaat. Het aantal aanpassingen (revisies) van het logo is wel bepaald per pakket om misbruik te voorkomen.

Stap4 Oplevering

Nadat u uw keuze heeft gemaakt en u 100% tevreden bent met het eindresultaat krijgt u het logo in verschillende extensies doorgestuurd nadat wij het restbedrag hebben mogen ontvangen. Omdat de bestanden te groot zijn om door te mailen zullen we in de meeste gevallen een link doorgeven waar u het volledige bestand kan downloaden. Tevens wordt er een geldig factuur naar u doorgemaild.

Stap5 Follow up

Na de oplevering krijgt u automatisch alle rechten mbt het logo. Met andere woorden: het logo wordt uw eigendom. Heeft u na de oplevering nog vragen of suggesties dan staan wij steeds paraat om u van dienst te zijn! Tip: bekijk de reacties van onze klanten

 


Over LogodeskOverige diensten ReviewsPartnersSiteMap