Over Logodesk

Logodesk is een ontwerpbureau gespecialiseerd  in logo design en huisstijlontwerp.  Het is een dochteronderneming van SiteMatic dat reeds jaren ervaring heeft in webdesign & consulting.
We zijn gelegen dichtbij de “Parel der Kempen” namelijk Westerlo in provincie Antwerpen.

Wij hebben als doel unieke en professionele logo’s te ontwikkelen voor zowel bedrijven, verenigingen als particulieren en dit aan het goedkoopste tarief in de Benelux. Logodesk bestaat uit een 5-7-tal enthousiaste freelance designers die zich gespecialiseerd hebben in grafische vormgeving en voornamelijk logo design. Omdat we voornamelijk enkel via het Internet werken kunnen we veel tijd besparen en ons volledig focussen op onze specialiteit: Logo's ontwerpen.

We hebben zelf een uniek PMS (freelance Project Managment Systeem) ontworpen dat ons toelaat projecten op een snelle en efficiënte manier te beheren en op te volgen. Hierdoor kunnen we kwaliteit leveren aan het goedkoopste tarief namelijk vanaf 175 €. Dit is beduidend minder dan 1000 of 2000 euro die één graficus u kan vragen voor de creatie van een logo ontwerp.

 

 


Over LogodeskOverige diensten ReviewsPartnersSiteMap