Veel gestelde vragen

 • Kunnen mijn logo's vergroot worden zonder kwaliteitsverlies?

  Al de logo's die wij maken worden volledig vectorieel aangemaakt. Dit wil zeggen dat wanneer u ze vergroot er totaal geen kwaliteitsverlies merkbaar is. Dit is een unieke service die wij bieden aan onze klanten. Bij de meeste aanbieders van logodesign worden hiervoor extra kosten aangerekend...

 • Kan ik de overige voorbeelden ook gebruiken als logo?

  De verschillende voorstellen van logo’s  worden u per e-mail geleverd in formaat JPG (lage resolutie). Op die manier heeft u een perfect idee hoe het eindresultaat er uit zal zien maar is het bestand zelf onbruikbaar wegens ‘te slechte’ kwaliteit.  

 • Stel: Buiten het gekozen logo wil ik  een andere variatie/voorbeeld ook  in de beste kwaliteit hebben.

  In dit geval vragen we een meerprijs van 30€ per extra voorbeeld dat omgezet moet worden in een bruikbaar bestand.

 • In welk bestandsformaat wordt mijn logo opgeleverd?

  Het finale logo wordt bij ons aangeleverd als pdf/psd/jpg/gif/eps en ook het .ai bestand wordt meegeleverd zodat u zelf vectorieel aanpassingen kan doorvoeren indien u over illustrator of Fireworks beschikt. Het logo wordt steeds aangemaakt in 'CMYK', dit wil zeggen in vierkleurendruk : Cyan-Magenta-Yellow-Black (men gebruikt K in plaats van B om niet te verwarren met de kleur Blauw).

 • Wat met de kleuren van het logo?

  Zoals hierboven vermeld maken wij de logo's aan in CMYK, dit omdat professionele drukkerijen geen RGB-kleuren ondersteunen. Als we geen rekening zouden houden met deze kleuren zal het eindresultaat bij de drukkerij in vele gevallen tegenvallen doordat de kleuren niet overeenkomen met digitaal aangemaakt ontwerp. Wilt u enkel een logo voor uw website kunnen we probleemloos RGB-kleuren gebruiken.
  Op http://www.logodesk.net/colorpicker/pantone.htm kan u een heel gamma aan kleuren terugvinden die we kunnen gebruiken voor het ontwerpen van uw logo. De codes die boven deze kleuren staan kan u ingeven in uw bestelformulier.


 • Is het geleverde logo mijn eigendom ?

  Bij de oplevering verkrijgt u automatisch de eigendomsrechten van het logo en wordt het uw eigendom, maar wij behouden het recht om uw logo enkel op onze site te gebruiken als voorbeeld.

 • Wanneer ontvang ik mijn factuur ?

  U ontvangt het factuur in PDF-formaat samen met het definitieve logo-bestand. Dit alles wordt enkel per email verzonden.

 • Waar kan ik nog terecht bij vragen:

  U kan ons steeds per mail bereiken. Heeft u een dringende vraag kan u ons steeds bereiken  op het tel.nr.: (0032)(0)473/25.05.28 of via MSN: sitematic AD hotmail.com

 

 


Over LogodeskOverige diensten ReviewsPartnersSiteMap